Va invitam sa vizitati pagina PRINCIPALĂ pentru a vedea imaginile si principalele caracteristici ale produselor importate de compania noastra.

Pagina LIVRARE și PLATĂ va ofera o serie de informatii despre modul de comanda, livrare si modalitatile in care se poate face plata.

Puteti sa cumparati caserolele termos atat de pe site-ul nostru, cat si din magazinele distribuitorilor companiei noastre.

Pentru comenzi sau informatii suplimentare, va invitam sa ne contactati.

Gromi Company SRL din Chiajna, judetul Ilfov este distribuitor in Romania de caserole termos (vase termoizolante pentru alimente) importate de la cei mai mari producatori din India, China si Italia, care comercializeaza astfel de produse in peste 50 de tari.

Compania Krish Exports are o experienta de peste 30 de ani in domeniu si peste 200 de angajati.

Produsele firmei indiene sunt exportate in peste 50 de tari. Din acest moment puteti achizitiona aceste vase termoizolante pentru mancare si din Romania, direct de la compania noastra sau distribuitorii nostri.

Aceste vase termos pentru alimente au un design modern si au o inalta calitate. Avem o gama larga de caserole termos pentru satisfacerea clientilor, cu diverse forme, capacitati, culori, design etc.

Caserolele termoizolante au pereti dubli, iar intre acesti pereti este un strat termoizolator.
Partea din interior este realizata din otel inoxidabil alimentar, rezistent la coroziune SS 200.

Produsele cunoscutei firme din India ies in evidenta datorita designului si calitatii, ele fiind atent controlate pe tot parcurul productiei.

Datorita calitatii materialelor din care sunt realizate si procesului de productie modern, puteti utiliza aceste caserole termoizolante o perioada indelungata.

Vasele termos sunt ambalate cu grija in cutii de carton de inalta calitate, cu un design placut, asigurandu-ne ca nu sufera deteriorari in timpul transportului sau manipularii.

Produsele din oferta Gromi Company SRL sunt ambalate atat individual (o singura caserola termos), cat si in seturi de cate 2, 3 sau 4 caserole termos.
Datorita aspectului si utilitatii lor, aceste vase termos pe care le comercializam pot fi si un cadou apreciat.

Produsele comercializate de firma noastra corespund standardelor si cerintelor Uniuni Europene (ISO 9001-2008), avand certificate de calitate.
Caserolele termoizolante sunt atent verificate de producator inainte de ambalare, testate riguros, astfel incat sa se ridice la inaltimea asteptarilor clientilor.
Materialele folosite in procesul de fabricare corerspund cerintelor normelor europene.